was successfully added to your cart.

Gebruikte materialen

  • (vul)potlood
  • waterverf
  • witte acryl
  • zwarte watervaste fineliner
  • witte (posca) pen
  • sjabloon ‘paraplu’ (tijdens de Biblejournaling Challenge van Els is deze template gratis te downloaden)

Vertel me meer..

‘Blessed are those whose strength is in You. As they pass through the valley of Baka, they made it a place of springs; the autumn rains also cover it with pools. They go from strength to strength, till each appears before God in Zion.’

Dit gedeelte sprong er voor mij echt uit. Er staat namelijk niet; ‘met Mij zul je niet meer door dalen lopen’. Er staat als ze door de vallei van tranen lopen.. ‘Put your strength in HIM!’, dan zul je zien dat door Zijn genade je zorgen zullen veranderen in zegeningen, je tranen zullen veranderen in oases, en het leven brengt in de woestijn.

Je kan je, net als Elia, verbergen in een grot, zodat je dan nooit meer door een dal zal gaan, maar daar ben je niet voor bedoeld. Je bent bedoeld om meer te doen dan je laten verlammen door je angst, je bent bedoeld om te gaan staan, je licht te schijnen, om de vallei te veranderen in een oase, om leven te brengen in de woestijn.

Blessed are those whose strength is in You! Zet je kracht, je hoop (het Engelse woord strength is zoveel mooier/dieper) op Hem, in de vallei, in bij de waterpoelen, in het zonnetje, in de regen.

Omlijn de tekst een paar keer met een dunne zwarte fineliner
Gezicht met Neocolor2, witte acryl, donkerbruine verdunde aquarel
Witte spetters als regen of sneeuw
Hightlights en donkere parijten in haarpartijen laten het haar er echter uitzien
Breng schaduwen aan op de jas, denk eraan dat de zon van 1 kant komt
Laat de paraplu lekker luchtig